Få hjælp til side events

Hvad er side events og hvorfor er de en vigtig del af programmet?

Du har selvfølgelig dit officielle program. Med speakers, workshops, osv. Alt det formelle.

Men faktisk giver det ofte rigtig god mening at udvide programmet til din konference. Med valgfrie side events, som dine deltagere kan tilmelde sig. Enten til alle dine deltagere eller til særligt udvalgte grupper, du gerne vil give mulighed for mere uformel dialog.

Hvad er side events til faglige arrangementer?

Side events er små events, der arrangeres udenfor det officielle program af din konference, messe eller anden form for faglig begivenhed. De omtales ofte som side events (engelsk udtale), men går også under betegnelser som sociale arrangementer, udflugter, gallamiddage, bådture, teambuilding, netværksmiddage, osv. alt efter hvilken slags side event, der konkret er tale om.

Side events bruges også om ledsagerarrangementer, der er et særligt tilrettelagt arrangement eller et særligt tilrettelagt program for dine deltageres ledsagere, fx ægtefæller, assistenter eller lignende. Typen af side event og relevans kommer helt an på karakteren af dit arrangement.

Har du brug for sparring på hvilken type side event, der giver mening for netop dit arrangement? Tag fat på os, vi hjælper dig gerne.

Typisk er disse side events indlagt lige før eller lige efter det officielle program. De kan også placeres omkring frokosttid, hvor der er et naturligt brud i programmet. Side events varer typisk omkring 1 ½ time, men kan sagtens være både kortere og længere, alt efter indhold og konkret målsætning.

Hvorfor lave side events til faglige arrangementer?

Formålet med at lave side events til et fagligt arrangement er, at give dine deltagere mulighed for mere uformel dialog. Det er både nemmere at netværke og bygge relationer, ligesom det kan være en stor fordel i forhandlingssituationer, at tale sammen under mere uformelle rammer. Så selvom side events har karakter af mere uformelt indhold – så har de typisk et skarpt professionelt fokus og formål.

Se også vores blogindlæg: Sådan skaber du (vaskeægte) værdi med side events til din konference.

 

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]