• OrgaNicer
  • 7 gode grunde til at du skal have en event app til dit næste arrangement
Do-it.jpg

7 gode grunde til at du skal have en event app til dit næste arrangement

En event app er en fantastisk mulighed for dig, der planlægger events.

Uanset type.

Konferencer, netværksarrangementer, messer, osv.

En mulighed for at give dine deltagere, sponsorere, udstillere eller andre stakeholders endnu mere (synlig og målbar) værdi.

Her kommer 7 gode grunde til hvorfor, en event app giver mere værdi:

  1. Nem adgang til praktiske informationer

Når du giver dine deltagere mulighed for at downloade en app, der udelukkende handler om dit arrangement, giver du dem en hurtig og let adgang til praktiske informationer. Fx dagens program, floorplan, informationer om foredragsholdere og andet, du gerne vil sikre dig, deltagerne ved. Informationer, som de altid har lige ved hånden og ikke får væk i løbet af dagen eller glemmer at printe inden, de kører hjemmefra.

  1. Det er bæredygtigt

Både for miljøet og budgettet. Lækkert, grafisk materiale på print koster. Og så er det ikke godt for miljøet med den store mængde af papirspild. En event app er en af de muligheder, du kan benytte dig af, når du gerne vil have en mere grøn event. Og har din virksomhed, organisation eller institution allerede en CSR-strategi, kan en event app være med til at matche det ønskede CSR-image.

  1. Øget interaktion

Det bliver ganske enkelt nemmere for dine deltagere at interagere. Både med hinanden – men også med dig, dine udstillere, speakers, osv. Pludselig er held ikke længere nødvendigt. Dine deltagere behøver ikke at håbe på, at støde ind i relevante personer – nu kan de selv aktivt gøre en forskel for at få det til at ske. Og det er dig som arrangør, der giver dem platformen at gøre det på.

  1. Kom tættere på dine deltagere – byg dit eget community

Med en event app får du mulighed for at skabe et tættere fællesskab og etablere en community følelse hos dine deltagere. Du kan aktivt engagere dine deltagere ved at starte diskussioner, lave et interaktivt program med mulighed for live afstemninger, dele nyheder og materiale fra arrangementet, osv. Du har altså rig mulighed for direkte kontakt både før, under og efter selve arrangementet.

  1. Giv dine sponsorere mere for pengene

For dine sponsorer er det virkelig værdi for pengene med en event app. De får øget synlighed, målbare tal på eksponering og mulighed for at gå i direkte dialog med deltagerne (på dine præmisser, naturligvis). Samtidig forlænges eksponeringsperioden ud over arrangementets varighed, idet en app sædvanligvis er aktiv i en længere periode før og efter.

  1. Live eventdata

En event app giver dig en helt enestående mulighed for at få live data på dine deltageres adfærd. Det betyder, du kan justere ind i løbet af arrangementet, og du i langt højere grad kan designe dit næste arrangement, så det passer til dine deltageres behov. Ligesom det bliver nemmere for dig at måle og vurdere på, om du har nået arrangementets fastsatte mål.

  1. Følg med udviklingen

Smartphonen er for alvor blevet alle mands eje. I 2015 havde 81% af den voksne danske befolkning en smartphone og brugte i gennemsnit en lille time om dagen på sociale medier, apps og spil mv.[1] Den danske befolkning er altså blevet hardcore smartphone bruger. Det betyder, at dine eventgæster allerede er vant til at bruge smartphonen, når de søger information eller skal interagere. Det er derfor oplagt, at du matcher den adfærd, dine deltagere allerede udviser og introducerer dem for en event app til dit næste arrangement. Det er simpelthen en naturlig videreudvikling af din event.

Event apps bliver stille og roligt en naturlig del af netværksarrangementer, konferencer, messer og andre events. Der findes efterhånden også en del udbydere af event apps på markedet. Både danske og udenlandske. Hos OrgaNicer har vi testet en del forskellige systemer. Og fået oparbejdet rigtig god erfaring med do’s and dont’s. Basis er efterhånden i orden hos de fleste app-udbydere. Ligesom priserne er blevet noget mere acceptabel indenfor de sidste 5 år. Det er derfor ikke længere kun gigaevents, der kan tillade sig at koble en event app på sit arrangement.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]