Enkel (og billig) fakturering til dine deltagere

Egentlig er det en lille opgave.

Men desværre kan den hurtig vokse sig stor.

For selvom det burde være simpelt, er der altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement, en konference, en forskerkongres eller en anden form for professionel event.

Det behøver ikke være af ond vilje, at dine deltagere ikke betaler til tiden.

Måske har du ikke fremsendt fakturaen korrekt i henhold til deres virksomheds eller organisations regler. Fx modtager det offentlige kun EAN-scannede fakturaer.

Eller måske har de bare glemt at sætte fakturaen til betaling. Måske skal deltageren ikke med til dit arrangement alligevel. Måske skal en kollega deltage i stedet, og derfor er faktuaen fremsendt til den forkerte. Måske vil de hellere betale via kreditkort. Måske har de ikke noget firmakreditkort.

Årsagerne kan være mange. Summa summarum er, at håndtering af fakturering tager tid. Og kræver ofte korrespondance frem og tilbage med deltagerne og udsendelse af rykkere for manglende betaling for arrangementet. Og det tager tid.

Det er her OrgaNicer kommer ind i billedet.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Hotelhåndtering
sådan hjælper OrgaNicer

Hotelhåndtering

Det kan være uoverskueligt med de mange opgaver forbundet med at arrangere overnatning til dine deltagere. Og en dyr affære, hvis du misser hotellets deadlines. Vores bookingeksperter er nemlig 100-meter-mestre i hotelhåndtering – og de hjælper dig gerne.

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.