Sådan hjælper OrgaNicer med online standbooking til din konference

Har du et antal samarbejdspartnere eller udstillere, der skal have standplads på din konference? Så har vi det rigtige system, så du kan tilbyde dine udstillere at bestille standplads til din konference på en enkel måde. Det hele foregår online. Det betyder, at du selv slipper for en masse arbejde.

Sammen med dig afgrænser vi hvilke funktioner, dine udstillere skal have adgang til at bestille. Fx sørger vi gerne for en lækker grafisk oversigt, hvor dine udstillere let kan reservere plads og betale for deres standplads. Vi sørger selvfølgelig også for at dine udstillere modtager en bekræftelse og opkræver en evt. betaling.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe med online standbooking? Så tag fat på én af vores medarbejdere.

Læs også vores blogindlæg om online standbooking: Online standbooking – Spar 10 timers arbejde på 10 minutter

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Fakturering
sådan hjælper OrgaNicer

Fakturering

Det burde være simpelt, men der er altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement. Selvom det forekommer, er det sjældent fordi dine deltagere ikke vil betale. De glemmer det bare, eller har indbetalt forkert, eller …

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]