Sådan hjælper OrgaNicer med evaluering på dit arrangement

Ved du, hvordan du laver en god evaluering af din event? Én, der kommer hele vejen rundt om dit arrangement, og som hjælper dig med at vurdere, hvordan det er gået med de fastsatte mål? Og vidste du, at en god evaluering allerede starter i planlægningsfasen, længe inden dit arrangement åbner dørene?

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Vores evalueringseksperter hjælper dig med at opstille relevante og målbare mål for dit arrangement, så I ved, om I, jeres deltagere og andre stakeholders fik det ønskede Return on Investment, når dit arrangement lukker dørene.

Vi kan også hjælpe med de praktiske dele af evalueringen, fx:

    • Opsætning af online evalueringsskema
    • Elektronisk udsendelse til deltagerne
    • Indsamling af data

Tag fat på Stine, hvis du har brug for hjælp til evaluering af dit arrangement. Hun hjælper hellere end gerne.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]