5 gaveønsker alle mødeplanlæggere burde få opfyldt til jul

Hint: Der er en gave allernederst i dette blogindlæg 🙂 

Nu er der kun 6 dage til den 24. december 2018.

Og jeg tør vædde med, du knokler som en gal, for at få styr på alle de løse tråde inden du går på juleferie. For arbejdet med events – møder, konferencer, kurser, messer, kongresser, generalforsamlinger, årsmøder – you name it – holder ikke op, bare fordi det er jul.

Tværtimod kræver det ofte, at du arbejder ekstra hårdt op til jul, før du kan tillade dig at holde en lille juleferie.

Det er godt gået! Og du fortjener en ekstra pakke under juletræet som tak for din store indsats.

Derfor har vi lavet en lille liste med 5 gaveønsker, alle mødeplanlæggere burde få opfyldt til jul. Listen kommer her:

1. Wellness til krop og sjæl

For det har du fortjent. Med alle de timers knoklearbejde, du har leveret i 2017, er en dag med spa og wellness slet, slet ikke et urimeligt ønske at få opfyldt. Du har så sandelig ydet dit, inden du nu bør kunne nyde.

2. Billetter til en event

Selvom du planlægger masser af møder, kurser, konferencer, koncerter eller andre former for events, er det ganske sikkert sjældent, du selv deltager. Altså, deltager som en helt almindelig gæst. Uden forpligtelser. Uden stress og jag med at løse alle ad hoc opgaverne, der altid opstår undervejs. Men hvor du bare kan nyde frugten af andre eventplanlæggeres hårde arbejde. Det har du fortjent at prøve. Derfor burde du få billetter til en super fed event i julegave.

3. Et gavekort til den hotteste restaurant i byen

Du har arrangeret middage og mad til events for 10.000-vis af deltagere gennem årene – men hvor tit får du egentligt selv mulighed for at gå på opdagelse i den gastronomiske verden? Det er vel kun rimeligt, at du får lov at komme ud og samle inspiration til hvordan, du kan koordinere mad til dine egne events? Og hvilken bedre måde at gøre det, end ved at snuse lidt til én af de lækreste restauranter i byen?

4. En overnatning på et top-lækkert hotel

Forestil dig et helt døgn. Væk fra ræset. Fra alle forpligtelserne på kontoret, fra vasketøjet derhjemme. Et døgn, hvor du kan sove længe, tage et langt bad og se dig omkring i nye, spændende omgivelser. Hvor du bare lader andre varte dig op og sørge for det hele på et top-lækkert hotel. Måske kunne denne overnatning endda foregår umiddelbart efter en event, der har været ekstra krævende (læs: den slags, hvor du knap har haft tid til at sove i ugen op til og under selve arrangementet). Det ville være godt for dig – og intet mindre end velundt 😊

5. Daglige påmindelser om hvor sej du er – en gave fra OrgaNicer

Hvem fortæller dig egentligt, hvor sej du er? Altså sådan på hverdagsbasis? Du burde få daglige skulderklap og reminders om, at dit hårde slid bliver værdsat. Og derfor må du få denne kaffekop, som vi kun uddeler til bad-ass-mødeplanlæggere. Den koster ikke noget. Men er vores julegave til dig. Fordi du har knoklet for vores fælles passion – at lave super fede møder og forretningsevents – og som tak fordi, du følger vores nyhedsbrev. (Men skynd dig ind og sig ja tak, hvis du gerne vil have koppen tilsendt. Vi har kun et begrænset antal, og de deles ud efter først til mølle princippet).

Glædelig jul fra

Din OrgaNicer

Få din egen bad-ass-mødeplanlægger kop her som en julegave fra OrgaNicer til dig.

Ps. Du kunne jo komme til at sende din chef dette blogindlæg – sådan helt tilfældigt. Hvis nu han mangler inspiration til din julegave 😉

Pps. Hvis én af dine kolleger i branchen også fortjener en lille reminder på hvor mega sej vedkommende er, så del dette blogindlæg med dem, så de også kan signe op og få en kop tilsendt.