Bliv bedre til det, du er bedst til

Go’dav. Jeg hedder godt nok ikke Lars Larsen, men jeg har altså et rigtig godt tilbud til dig!

 

Tilbuddet hedder Planner Days, og det er, efter vores egen subjektive vurdering, det bedste tilbud på markedet til dig og din faglighed som mødeplanlægger. Det sker 21. – 22. maj 2019 – og nu kan vi afsløre, at rammen om Planner Days bliver mageløse Sydfyn.

Planner Days er to dage med inspiration, faglige diskussioner og et stærkt fællesskab for over 100 professionelle mødeplanlæggere, som opererer i Jylland og på Fyn. Ud over en masse fantastisk indhold, så møder du også nogle af de bedste og stærkeste venues i Jylland og på Fyn – og alt sammen mens du oplever de storslåede rammer som Sydfyn byder på.

 

Jeg sagde det jo – det er et godt tilbud…

 

OrgaNicer er med til at planlægge Planner Days, fordi vi gerne vil møde dig – og fordi vi gerne vil vise og fortælle hvad det er vi kan. Det er bedre at vise det, end bare tale om det. Og det er vel dét det handler om – a little less conversation, a little more action.

Ud over forrygende fagligt indhold, så er Planner Days også en unik mulighed for at netværke med folk ligesom dig selv. Vi ved godt, at det er de færreste mødeplanlæggere der har ret mange kolleger, som laver det samme – så Planner Days er en skøn mulighed for, at møde mødeplanlæggere, som tænker og gør lige som dig. Så du kan ligeså godt forberede dig – det bliver vildt hyggeligt og sjovt at blive klogere!

Se mere om Planner Days på www.plannerdays.dk.

Vi GLÆDER os til at se dig!

 

De bedste hilsner,

Søren Juul Baunsgaard

CEO i OrgaNicer

 


Ps. Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

 

 

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.