shutterstock_220630381.jpg

Det skal da ikke koste penge at mødes!

Jeg oplever ofte, i dialog med kunder, at vi kommer til at svæve omkring pris og at det er dét emne, som er mest ømtåleligt. Men hvorfor dog det?

Hvorfor er det svært at tale om pris og hvorfor prøver mange konsulenter at skjule prisen? Vi gør det ikke. Vi er ærlige og siger det, som det er: Hvis det koster dig penge at arbejde sammen med os, så skal du da ikke gøre det!

Hvis vi skal være partnere på møder, kongresser, messer eller events, så skal der være en fornuftig tilbagebetaling på mødet. Ellers skal vi da ikke gøre det. Hvis det koster mere at holde mødet eller eventen, end der kommer retur, så giver det ikke megen mening. Tilbagebetalingen kan være i form af mange ting. Større medarbejdertilfredshed, delt og anvendt viden, ændrede vaner, handel eller naturligvis et økonomisk overskud. Men uanset form, skal tilbagebetalingen være der.

  • Hvad skal tilbagebetalingen være på dit møde?
  • Hvordan sikrer du, at I kommer i mål med jeres møde og får noget for jeres investering?
  • Måler du det?

Vi hjælper mange af vores kunder med at få defineret, hvad deres investering i møder, kongresser, messer og events skal give retur – og naturligvis også med at realisere det. Skal vi gøre det samme for dig?

Indtil vi ses igen: “Det skal aldrig koste penge at mødes!”