shutterstock_193036472.jpg

Din magt er enorm

Kære mødeplanlægger. Har du tænkt over hvor stor magt, du har?

De valg, du tager for jeres møde, er i den grad afgørende for, om det bliver en succes. Det er dine beslutninger og din erfaring, som skal gøre deltagerne i stand til at levere det, som I håber på… Selvom det kan være skræmmende, er du altså den mest afgørende faktor for, om dit arrangement bliver en succes eller ej.

 

Det er lidt skægt, at vi bruger den samme opskrift hver gang.

Uanset hvilket resultat, vi håber på.

Vi holder møderne i firkantede rum med borde og stole. Og gerne et white board og noget power point.

Det er der absolut ingenting galt med. Men er det altid den rigtige løsning? Og går I glip af gode muligheder, fordi I er fanget i bestemt måde at holde jeres møder på?

 

Som mødeplanlægger har du en fantastisk mulighed for at lægge arm med ”plejer”. Du kan udfordre de møder, I holder i jeres organisation. Og lade dine valg åbne for en masse muligheder for jeres organisation.

Har du tænkt over, at præsentere din chef for alternativer, til den måde I normalt holder jeres møder på?

Den kloge chef lytter til sine medarbejdere. For din vurdering af, hvad der er rigtigt for jeres møde, har en kæmpe værdi.

Måske er det præcist dit forslag, der kan skubbe til deltagerne. Magien opstår, når hjerner bliver forvirrede og møder ting, som de ikke forventede. Det er lige dér, man finder løsninger og nye ideer – og det kan dine møder udløse, hvis du angriber dem rigtigt.

 

Så al magt til dig! Mødeplanlæggeren.

 

Og når du har brug for at sparre med andre og forny din faglige viden, ved vi hvor, du kan hente hjælp. For du skal bruge inspiration for at blive klogere – og for at træffe bedre beslutninger.

Det er derfor, at Planner Days en fantastisk opfindelse.

I løbet af to dage møder du en masse andre dygtige mødeplanlæggere – og så har vi, sammen med en række af landets skarpeste mødearrangører, gjort os helt vildt umage, for at lave et fagligt indhold, som giver dig mulighed for at lykkes endnu bedre med dine møder, når du kommer hjem…

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]