shutterstock_171150200.jpg

Der findes 3 typer af løgne

De findes på dit arbejde, blandt dine venner og ude i resten af verden. De findes sågar i mødebranchen. Et klogt menneske sagde en gang, at der findes tre typer af løgne:

 


  1. Løgn
  2. Forbandet løgn
  3. Og så statistik

 

Og alligevel så jeg en statistik for nogen tid siden, som har fået mig til at tænke. Også selv om man næsten skulle tro, at det er løgn…

Det var foreningen Lederne, der har spurgte deres medlemmer om, hvordan de går til møde. Og, om de er gode til det.

Hver uge bruger topcheferne i danske virksomheder 17 timer på at sidde i møde.

Det er godt nok lang tid.

Så lang tid, at man skulle tro, at de blev rigtig gode til det – men sådan er det ikke. Tre ud af fire chefer mener, at mødernes resultater og indhold ikke står mål med den tid og indsats, som de poster i, at deltage i møderne.

Det er en rigtig udfordring.

Hvis statistikken har ret, så spilder vi alle sammen rigtig meget tid hver uge, på at holde dårlige møder. Og selvfølgelig kan man ikke måle alt i hård valuta. Men næste gang du er til møde, og Kasper fra marketing redegør for klikraten på den seneste kampagne i Polen, så kig lige rundt en gang. Og tænk over alt det, som de mennesker, der er samlet i lokalet IKKE får lavet, fordi de sidder til møde. Og tænk på den løn de skal have, for at sidde der.

Giver mødet så stadig mening?

Jeg synes, vi skal stemme for gode møder. Gode møder skaber forskel og giver resultater. Og de starter med gode mødeplanlæggere, som tør vise, at der er andre veje end de sædvanlige.

 

Ps. Hvis du har brug for inspiration, så har vi en flok dedikerede og dygtige medarbejdere, som gerne vil hjælpe med det. Det er ikke engang løgn…

 

Hvis du kunne lide dette blogindlæg, kan du måske også lide disse:

Drop ligegyldige mødegaver

Det er kreativiteten, vi skal leve af

 

Hotelhåndtering
sådan hjælper OrgaNicer

Hotelhåndtering

Det kan være uoverskueligt med de mange opgaver forbundet med at arrangere overnatning til dine deltagere. Og en dyr affære, hvis du misser hotellets deadlines. Vores bookingeksperter er nemlig 100-meter-mestre i hotelhåndtering - og de hjælper dig gerne.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?