Forandring

Our dilemma is that we hate change and love it at the same time; what we really want is for things to remain the same but get better.

Sydney J. Harris

Jeg er vild med forandring. Hvis 2 dage ligner hinanden, keder min hjerne sig og går på udkig efter overspringshandlinger og nye ideer.

Det var også derfor, jeg var noget forvirret over mig selv, da jeg for små 15 år siden endte på studiet for Politik og Administration. Det viste sig – heldigvis – at min trang til forandring godt kunne forenes med stram organisering og administration. Jeg har nemlig lært at organisere forandring. Og hvis forandring ikke bare skal blive en pestilens for medarbejdere, samarbejdspartnere og kolleger, så skal den organiseres.

Forandringer uden refleksion, som blot forandrer og IKKE forbedrer, er noget skidt og burde forbydes. De er nemlig ødelæggende for vores motivation og engagement.

Så nej…

Jeg er ikke forandringsparat.

Ikke på vilkår.

Men jeg er helt klart forbedringsparat!

 

Stine Nybo

Projektchef i OrgaNicer

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?