Skab den gode rytme i dit program sammen med OrgaNicer

Har du rytme?

“To live is to be musical, starting with the blood dancing in your veins. Everything living has a rhythm. Do you feel your music?”

– Michael Jackson

 

Når vi hos OrgaNicer er ude og afholde inspirationsworkshops, så kan jeg nogle gange se på et par af deltagerne, at de tænker: ”Jo jo, det er jo nok lidt nemmere sagt end gjort, du…” og: ”Så store budgetter har vi altså ikke…”

Men at skabe gode, flydende mødeoplevelser handler om at lytte. Og om at se på andre mennesker, at fornemme deres behov og aflure hvordan du, indenfor de rammer du nu engang har, kan opbygge gode oplevelser hver gang.

Om at skabe den rigtige rytme i programmet.

Det handler altså ikke om at ha’ de største budgetter eller de fedeste lokaler.

Én af mine kolleger var engang ansvarlig for at arrangere kurser, primært for mænd, til afholdelse i weekender ud over året. Når man i forvejen skal bruge sin weekend på at komme på kursus, så er entusiasmen ikke nødvendigvis alt for høj, når deltagerne møder ind til kursusstart. Derfor arrangerede min kollega lidt sjov pauseunderholdning for deltagerne, hvor de kunne konkurrere i at slå søm i, spise rigeligt med Drømmekage, grine og hygge sammen. Og for de, der havde lyst, så sluttede kurserne også af med en fadøl og en uformel snak med oplægsholderne, i stedet for de klassiske, langstrakte spørgsmål-fra-salen-seancer.

Din fantasi og evne til at sætte dig ind i andres behov og ønsker, er dine vigtigste redskaber, når der skal designes møder og kurser.

Så næste gang: Skab en god og indbydende rytme i dit program! Stol på din intuition og prøv en skæv ide af! De fleste vil alligevel hellere være med til lidt nyt og sjovt end velkendt og kedeligt.

De bedste hilsner,

Stine Nybo, projektchef hos OrgaNicer

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?