Hvorfor holder du møde?

Hvem er det egentlig, der beslutter, hvor du er hvornår?

Er det dig selv? Er det dine kolleger? Eller er det den der lille pop-up på skærmen – lille eller stor – der fortæller dig, at dit næste møde starter om et kvarter?

Rigtig mange menneskers virkelighed er en legoklods-tapetseret Outlook-kalender, som dikterer møde efter møde. ’Kalender’ er blevet en sportsgren. Hvor sværhedsgraden i at finde ledige tider hos mere end tre personer samtidig, burde kvalificere til en olympisk medalje. Eller i det mindste udløse et diplom.

Derfor er det så vigtigt, at du ved hvorfor du holder møder.

Er det tradition eller vane?

Er det fordi, det er sådan I plejer at gøre?

Eller er det fordi, det giver mening…?

Vær bevidst om dit mødes formål

Gode møder kræver gode rammer. Uanset, om det er et afdelingsmøde på en halv time eller et seminar på to dage. Og det er latterligt vigtigt, at folk ved hvorfor, I skal mødes.

Det bedste du kan gøre som mødeplanlægger er, at være pinligt bevidst om dit mødes formål.

Uanset hvad du gerne vil med dit møde, så skal du kunne forklare i én sætning, hvorfor I skal holde møde – hvad skal I nå frem til? Og hvis du ender med at svare ”gensidig orientering”, så skal du overveje kraftigt, om I lige så godt kunne klare det med en mail…

Jeg er arbejdsmæssigt opvokset i medieverdenen – og kan ved selvsyn konstatere, at der er god grund til at tale om kvaliteten i møderne. Jeg ved også, at det er en vanskelig øvelse, fordi virkeligheden altid overhaler de gode hensigter. Og så indkalder vi alligevel til et møde, der strengt taget ikke var nødvendig. For så er vi på den sikre side…

Hos OrgaNicer har vi en masse erfaring i at finde frem til og beskrive formålet med møder. Vi ved – og respekterer – at det ikke er en let øvelse. Men vi også, at det giver langt større succes med møderne, hvis man gør sig umage. Og vi hjælper også gerne dig. Gi’ et ring. Så kan vi se, om vi skal mødes…

 

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Konceptudvikling
sådan hjælper OrgaNicer

Konceptudvikling

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende?

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]