Kan møder flytte grænser?

Jeg arbejdede engang i en virksomhed, hvor ét særligt møde, gik over i historien og blev en sand vandrehistorie hos alle virksomhedens medarbejdere. Det var et møde, som rykkede så meget ved deltagernes forestilling om, hvad virksomhedens kerneværdier bestod af, at flere gik grædende derfra. Nogle vil mene, at mødet var på grænsen af, hvad der er i orden.

Har du nogensinde tænkt på, hvad man egentlig kan tillade sig i en mødesammenhæng? Dét skal vi udforske til dette års Planner Days, som handler om at flytte grænser.

Planner Days afholdes den 5. og 6. maj – og vi er med til at arrangere. Derfor ved vi også, at dagene kommer til at flytte dine grænser for, hvad man kan i mødesammenhæng – og måske flytte på dine grænser for, hvad du selv formår. Alt sammen med formålet at skabe bedre møder!

Nysgerrig? Så kan du se programmet lige her. Det er spækket med fagligt indhold, inspirerende keynotes og involverende workshops. Planner Days er nemlig to dage med inspiration, faglige diskussioner og et stærkt fællesskab for over 100 professionelle mødeplanlæggere og venues.

Vi ses!

 

De bedste hilsner,

Mette Linjordet Thuesen

Projektleder i OrgaNicer

 

Ps. Lige nu, kan man søge om at deltage på Planner Days for 0 kr. Så dækker partnerne dit deltagergebyr.

Søg om en plads til 0 kr. nu.