shutterstock_279318944-web-1024x576.jpg

Magien i pauser

The right word may be effective, but no word was ever as effective as a rightly timed pause
― Mark Twain

Hvis der er noget, jeg elsker, når jeg er til møder, så er det pauserne. Ikke fordi indholdet ikke er godt, men ofte er det i pauserne, at man lige får vendt indholdet med de andre deltagere, får netværket og mødt nogle nye mennesker. For mig er det ofte her, at det hele begynder at give mening.

Vi arbejder hos os med 3 C’er, når vi planlægger møder:

Content: Der skal naturligvis være et godt indhold i møderne, talerne skal være relevante og deres indhold skal være skarpt.

Context: Indholdet kan man jo sagtens få andre steder i dag. Der er TED, Youtube, EDx og mange andre udbydere af indhold. Men at få det sat i kontekst er noget af det, møder for alvor kan og som pauserne er en væsentlig del af.

Community: Når vi spørger mødedeltagere, hvad der har tilført dem størst værdi under et møde, så er det ofte, at de har været sammen med de rette mennesker. Her er pauserne instrumentet til for alvor at bygge relationerne mellem deltagerne.

Hvor gode er I til at bruge pauser aktivt i jeres møder?
Hvordan designer I pauser, der understøtter målet med mødet?

Det kræver lidt omtanke at få lavet designet rigtigt, når man gerne vil lave faciliterede pauser, men til gengæld så virker det fantastisk.

Indtil vi ses igen: ”Skab magiske pauser”