Navneskilte

Udformningen på dine navneskilte kan være meget forskellig, alt efter hvilket arrangement, du skal bruge dem til. Sammen med dig finder vi frem til hvordan dine navneskilte skal designes. De skal være lækre og matche dit arrangements visuelle identitet. Og så gør det heller ikke noget, hvis de kan bruges intelligent til andet, end blot at vise deltagerens navn.

Derfor skal du have et navneskilt

Et synligt navneskilt med tydelig navn og virksomhed er med til at sænke den naturlige barriere folk har mod at tale med andre, de ikke har mødt før. Derudover kan et fysisk navneskilt have andre praktiske funktioner til en konference. Fx kan den med små symboler vise hvilken type deltager, der er tale om. Symboler, farvekoder eller andre små tegn, der viser om deltageren fx er VIP deltager, som skal have adgang til bestemte områder på konferencen. Eller en speaker, der skal have adgang backstage. Eller måske en udstiller, der må tage sine kunder med i en særlig udstiller-lounge, der ellers er lukket land for resten af deltagerne. Mulighederne er mange. Og vi hjælper dig gerne med at se dem, hvis du vil bruge dine navneskilte intelligent.

Når vi hjælper med dine navneskilte, sørger vi gerne for:

  • Grafisk opsætning af grunddesign.
  • Korrektur af registrantoplysninger inkl. tilretning af navne, virksomhedsoplysninger og lign.
  • Tryk og opsætning af navneskilte.
  • Sortering af navneskilte, så de lettere kan uddeles til deltagerne, når de ankommer til dit arrangement.

Vores mest populære navneskilt er et klassisk navneskilt i størrelsen 78×108 mm i plastlomme og med keyhanger, så navneskiltet kan hænge rundt om deltagerens hals. Men vi laver selvfølgelig navneskiltet i den størrelse og udformning, der passer til dit arrangement.

Se også gerne vores blogindlæg ’10 klassiske fejl ved navneskilte’, hvis du vil vide mere om hvad du helst skal undgå, når du laver navneskilte til dit arrangement.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Eventapp
sådan hjælper OrgaNicer

Eventapp

Vi sørger for at din event app passer både i udtryk og indhold til dit arrangement. En event app giver rig mulighed for interaktion og er et bæredygtigt alternativ til trykt program og praktiske informationer.

Tryksager
sådan hjælper OrgaNicer

Tryksager

Selvom tendensen går mod færre tryksager og mod mere information online og via apps, er der alligevel visse ting, der stadig fungerer bedst på tryk. Fx navneskilte eller anden fysisk skiltning.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]