Sådan sparer du 30 timer på fakturering til dit arrangement

Hos OrgaNicer har vi lavet events af enhver art i mange år.

Messer, årsmøder, konferencer, kongresser, kurser, generalforsamlinger, personaleture, osv.

Alverdens faglige events.

Med årene har vi løbende finjusteret metoder, fundet nye IT-systemer, effektiviseret arbejdsgange, osv. Men én af de små ting, der måske nok virker ubetydelige for dem, der ikke selv har haft fingrene nede i maskinen, men som jeg er MEGET taknemmelig for, at vi har indført, er vores system til håndtering af fakturaer.

I gamle dage havde vi alle mulige manuelle arbejdsgange for at sende fakturaer ud – og det tog en evighed, at få overblik og ikke mindst sende rykkere ud. Men de dage er for længst ovre.

Nu har vi super lækre systemer, til at håndtere det hele for os.

Det gør mig glad.

For det betyder, at vi nu kan spare en masse tid på udsendelse af fakturaer og alt hvad der hører med af rykkerprocedure, inkassoindberetninger, EAN-fakturering, osv.

Og ved du hvad? Vi hjælper også gerne dig med dine fakturaer. Ikke fordi det som sådan er en kompliceret opgave – men fordi du kan spare ca. 30 timers arbejde på et gennemsnitsarrangement ved at lade os håndtere opgaven for dig. Tid, du så kan bruge på andre, mere komplicerede opgaver. Og så er det ikke engang dyrt.

Ja tak! Jeg vil gerne spare 30 timer på fakturering

 

De bedste hilsner,

Tina

 

Det siger vores kunder om os:

”I Skov og Landskab har vi hvert år en del arrangementer af forskellig karakter – fra de helt små, smalle faglige arrangementer til de helt store konferencer. Vi benytter os fast af OrgaNicer til at lette det admini­strative arbejde, der typisk er i forbindelse med disse arrangementer, da de kan håndtere hele spekteret. De er effektive, og på den måde slipper vi for at båndlægge interne ressourcer. Samtidig ved vi, at arrangementerne bliver håndteret professionelt og hurtigt. Når vi bruger OrgaNicer, opstår der aldrig en masse uforudsete udgifter.”

-Britt Majgård og Anne Nysted, Konferenceafdelingen i Skov & Landskab, Københavns Universitet.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Fakturering
sådan hjælper OrgaNicer

Fakturering

Det burde være simpelt, men der er altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement. Selvom det forekommer, er det sjældent fordi dine deltagere ikke vil betale. De glemmer det bare, eller har indbetalt forkert, eller …

Hotelhåndtering
sådan hjælper OrgaNicer

Hotelhåndtering

Det kan være uoverskueligt med de mange opgaver forbundet med at arrangere overnatning til dine deltagere. Og en dyr affære, hvis du misser hotellets deadlines. Vores bookingeksperter er nemlig 100-meter-mestre i hotelhåndtering - og de hjælper dig gerne.