Spørg ikke hvad dine mødedeltagere kan gøre for dig…

… men hvad du kan gøre for dine mødedeltagere.

Har du været med på Planner Days? Hvert år afholder vi en netværks- og efteruddannelsesevent for mødeplanlæggere og mødesteder. Og det med at holde en netværksevent er faktisk nemmere sagt end gjort.

Hvordan får man mennesker der ikke kender hinanden til at føle sig trygge? Har du nogensinde været til en konference, hvor folk de bare løb ud i pausen og snakkede med alle mulige mennesker de ikke kendte? Ahhh, det er nok ikke lige hver gang, det sker, vel?

 

Derfor har vi mødefamilier til Planner Days.

For et par år siden spurgte vi deltagerne til en dag med unconference, Lego serious Play og meget mere, hvad de ønskede sig af Planner Days og hvad de manglede og søgte hos Planner Days ift. netværk og faglig inspiration. Det ledte til en masse diskussioner og ideer. På baggrund af deres entusiastiske indspark udviklede vi konceptet Mødefamilier.

En mødefamilie er ikke en du skal holde jul med eller diskutere med om din sommerferiedestination. En mødefamilie består af 2 mødesteder, som faciliterer gruppen og 6 – 8 mødeplanlæggere fra forskellige firmaer. Nogle af dem kender hinanden professionelt, andre slet ikke. Mødefamilierne mødes enten fysisk eller virtuelt 14 dage før Planner Days. De mødes med hinanden og spiser morgenmad sammen den første dag under Planner Days. Gruppen bor også på samme hotel og har således kontakt et par gange under Planner Days. Hvert år er der nogle af både mødesteder og mødeplanlæggere, som synes de godt kunne tilbringe mere tid sammen i mødefamilien, men det er jo ikke meningen😊

Mødefamilien skal give tryghed – tryghed til at tale med hinanden og med en masse andre fremmede mennesker i løbet af de to dage. Vi er 130 – 150 mennesker til Planner Days og jeg er helt sikker på, at man får talt med over halvdelen i løbet af de 2 dage. Man bliver helt træt i hovedet af al den snak, sparring og udvikling på de to dage. Men det er det hele værd!

 

Ps. Spændt på hvad unconference er for noget? Læs med her

 

De bedste hilsner,

Stine Nybo

Projektchef i OrgaNicer

 


Ps. Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.