shutterstock_220630381.jpg

Tre hurtige veje til markedsføring

For dig, der laver events uden et stort markedsføringsbudget

 

‘I det hus OrgaNicer bor i, hænger der et citat på en væg.

Den der tror, at man kan skabe forretning uden markedsføring, tror vel også, at man får mere tid, hvis man standser uret.

Markedsføring er en del af nøglen til succes – også for dig som mødeplanlægger.

Og jeg ved det godt. På de fleste arrangementer kræver det en lup at finde markedsføringsbudgettet. Men fat mod. Der findes løsninger, som måske endda virker bedre end 100.000 kr. til annoncer.

Den digitale virkelighed giver dig nemlig super fine muligheder for at markedsføre. Og her er tre hurtige bud:

Tre hurtige bud på eventmarkedsføring:


1. Skab ambassadører

Den bedste markedsføring får du, hvis du skaber ambassadører, som vil hjælpe dig med at fortælle om din event. Ret ofte kan man godt få speakers til at fortælle, at de giver oplæg til din event – og deres følgere på instagram, facebook og linkedin er blandt dem, du gerne vil have fat i. Speakers er som regel dit trækplaster, så få dem til at hjælpe dig. Det har I fælles interesse i.

2. Brug dit netværk

Måske kender du også nogle af dem, som vil deltage i din event, personligt. Få dem til at dele det glade budskab, at de skal deltage. Deres netværk er nemlig også super interessant, når du skal rekruttere deltagere – for det andet store trækplaster ved din event er som regel… netværk.

3. Målret dine kampagner på de sociale medier

Og endelig er der fantastiske muligheder, selv for meget små penge, omme på internettet. De fleste sociale medier giver dig mulighed for at ramme endog meget specialiserede målgrupper. Det kan sagtens være interessant for dig også…


Og ja – de der sociale medier er lidt ligesom en teenageforelskelse. Alle vil gerne have det, men ingen ved helt, hvordan man gør. Men det kan vi finde ud af sammen…

 

Ps. Kunne du lide dette blogindlæg? Få MeetingMondays direkte i din indbakke hver mandag formiddag. Så går du ikke glip af ny inspiration, tips og tricks til hvordan du laver bedre møder.

Ja tak – jeg vil gerne have tips til hvordan jeg laver bedre arrangementer

 

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.

Eventapp
sådan hjælper OrgaNicer

Eventapp

Vi sørger for at din event app passer både i udtryk og indhold til dit arrangement. En event app giver rig mulighed for interaktion og er et bæredygtigt alternativ til trykt program og praktiske informationer.

Tryksager
sådan hjælper OrgaNicer

Tryksager

Selvom tendensen går mod færre tryksager og mod mere information online og via apps, er der alligevel visse ting, der stadig fungerer bedst på tryk. Fx navneskilte eller anden fysisk skiltning.