shutterstock_150727106.jpg

Verdensmesterskab kræver verdensmestre

Normalt tager vores blog MeetingMondays afsæt i vores faglighed. I dét, at arrangere og komponere gode møder, events og oplevelser for vores kunder, gæster eller kolleger.

Den her gang er det lidt anderledes…

Jeg har nemlig lyst til at fortælle jer, om de verdensmestre, som på vores kontor i Herning, er i gang med den største event, vi har håndteret hidtil.

Verdensmestrene – det er de mennesker, som sidder i den anden ende af røret, når du ringer til OrgaNicer.

Og eventen er VM i ishockey.

Ishockey er ikke den største sportsgren i Danmark, men det er den mange andre steder. VM i ishockey er en global sportsbegivenhed, som bor på hylden lige under OL, fodbold VM osv. Det er altså en ret omfattende sag…

Det betyder selvfølgelig også, at vores kontor står på den anden ende. Vi skal håndtere overnatning, kommunikation, hjemmesider, app, bespisning, skabe midlertidige overnatningsmuligheder og meget, meget mere.

Hele det faglige arsenal er sat i spil. Jetjageren flyver lavt i de her dage – og jeg er så pisse pavestolt over den indsats, som vores flok yder.

Men det, jeg er allermest stolt af er, at vi går til VM i ishockey på præcist samme måde, som den event vi skal afvikle lidt senere i maj, som har godt 100 deltagere. Vores medarbejdere yder præcist den samme professionelle og dedikerede indsats, om det er Canadas dyreste ishockeyspiller eller Vagn fra Vejle, det handler om.

Det gør mig glad. For det er dét, der kendetegner en god mødeplanlægger: altid ydmyg og grundig overfor opgaven.

Når vi laver VM, så gør vi det i regi af VisitHerning, som OrgaNicer er en del af. For vores kunder betyder det, at de får al den faglighed, som vi har opbygget på store events, møder og messer i Herning med i handlen, når de ringer til OrgaNicer. Og lige nu får vi erfaringer fra den helt store scene. Erfaringer, der kommer os og vores kunder til gavn næste gang, vi skal håndtere og arrangere events – uanset om det er for 85 eller 8500 deltagere.

De bedste hilsner OrgaNicer

 


Ps. Kunne du lide dette blogindlæg?

Få mere som dette = viden, værktøjer, trends og tips til dit arbejde med at planlægge og designe møder og events. Alt sammen (plus super gode tilbud) sendt direkte til din indbakke hver mandag.

Ja tak – send guldkornene direkte til mig

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Eventapp
sådan hjælper OrgaNicer

Eventapp

Vi sørger for at din event app passer både i udtryk og indhold til dit arrangement. En event app giver rig mulighed for interaktion og er et bæredygtigt alternativ til trykt program og praktiske informationer.

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.