Sådan hjælper OrgaNicer med tryksager til dit næste arrangement

Selvom tendensen går mod færre print- og tryksager og mod mere information online og via apps, er der alligevel visse ting, der stadig fungerer bedst på tryk.

Dette gælder eksempelvis navneskilte til dine deltagere, fysisk skiltning på venue, eller trykte programmer med fx deltageroversigter, floormaps/kort over venue og andet praktisk information.

OrgaNicer kan hjælpe dig med alle tryksager til dit arrangement, lige fra design af det grafiske layout til den færdige tryksag. Vi sørger for, at dine trykte materialer kommer til at matche arrangementets ønskede image og hjælper dig med at gennemtænke hvilke anvendelsesmuligheder, de enkelte tryksager kan have.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.

Eventapp
sådan hjælper OrgaNicer

Eventapp

Vi sørger for at din event app passer både i udtryk og indhold til dit arrangement. En event app giver rig mulighed for interaktion og er et bæredygtigt alternativ til trykt program og praktiske informationer.