Praktik og logistik

OrgaNicer hjælper. Altid. Vi hjælper dig med at få praktik og logistik til at spille på dit næste arrangement. Vi er din professionelle PCO og vi ved hvad der skal til, for at sikre en vellykket kongres, konference, generalforsamling, eller hvilken som helst anden form for event. Basis skal være i orden – deltagerregistrering, fakturering, projektledelse, kvalitetsstyring osv. er grundelementer i vellykket kongresservice. Noget vores projektledere mestrer med millimeterskarp præcision.

Når du skal afholde en kongres eller en konference, er der mange overvejelser, at tage med i betragtning. Det er afgørende, at deltagerne får en værdifuld oplevelse og at du når de mål, der er fastsat for dit arrangement. Skal du afholde en kongres af politisk, økonomisk, videnskabelig eller fagspecifik karakter? Eller skal du afholde en konference, der skal formidle ny viden, skabe debat om brancherelevante udfordringer, styrke netværk i branchen, sælge bestemte produkter, eller noget helt andet?

Intelligent Praktik

I OrgaNicer arbejder vi ud fra paradigmet Intelligent Praktik og stiller dig de rigtige spørgsmål. Vi sikrer, at alle detaljer er tænkt igennem og spiller sammen. Vi kan tilbyde flere forskellige niveauer af hjælp – lige fra 10 spørgsmål til professoren til håndtering af hele din kongres eller konference. OrgaNicers mange års erfaring indenfor planlægning og håndtering af kongresser og konferencer bidrager til at løfte kvaliteten af dit arrangement, på de parametre, hvor du har behov for assistance.

Når vi hjælper dig med praktikken og logistikken til dit arrangement, er det altid med udgangspunkt i Intelligent Praktik. Det gennemsyrer hele vores arbejdsgang og dækker over strategi, når det er bedst og mest anvendeligt.

Eksempler på praktik- og logistikopgaver, OrgaNicer hjælper med: Abstracts and papers, Seating, Hotelhåndtering, Shuttle- og transportservice, Onsite assistance, Check-in af deltagere, Tilmelding og registrering, Visumansøgninger, Online standbooking, Fakturering, Sideevents, Venuehåndtering, og meget andet.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Hotelhåndtering
sådan hjælper OrgaNicer

Hotelhåndtering

Det kan være uoverskueligt med de mange opgaver forbundet med at arrangere overnatning til dine deltagere. Og en dyr affære, hvis du misser hotellets deadlines. Vores bookingeksperter er nemlig 100-meter-mestre i hotelhåndtering - og de hjælper dig gerne.

Tryksager
sådan hjælper OrgaNicer

Tryksager

Selvom tendensen går mod færre tryksager og mod mere information online og via apps, er der alligevel visse ting, der stadig fungerer bedst på tryk. Fx navneskilte eller anden fysisk skiltning.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]