Enkel (og billig) fakturering til dine deltagere

Egentlig er det en lille opgave.

Men desværre kan den hurtig vokse sig stor.

For selvom det burde være simpelt, er der altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement, en konference, en forskerkongres eller en anden form for professionel event.

Det behøver ikke være af ond vilje, at dine deltagere ikke betaler til tiden.

Måske har du ikke fremsendt fakturaen korrekt i henhold til deres virksomheds eller organisations regler. Fx modtager det offentlige kun EAN-scannede fakturaer. Eller måske har de bare glemt at sætte fakturaen til betaling. Måske skal deltageren ikke med til dit arrangement alligevel. Måske skal en kollega deltage i stedet, og derfor er fakturaen fremsendt til den forkerte. Måske vil de hellere betale via kreditkort. Måske har de ikke noget firmakreditkort.

Årsagerne kan være mange. Summa summarum er, at håndtering af fakturering tager tid. Og kræver ofte korrespondance frem og tilbage med deltagerne og udsendelse af rykkere for manglende betaling for arrangementet.

Det er her OrgaNicer kommer ind i billedet. Vi løser opgaven for dig, så du får tid til de mere vigtige og komplicerede opgaver.

Læs også vores blogindlæg om fakturering

Sådan sparer du 30 timer på fakturering til dit arrangement

Når en træls opgave går hen og bliver virkelig træls

 

Det siger vores kunder om os:

”I Skov og Landskab har vi hvert år en del arrangementer af forskellig karakter – fra de helt små, smalle faglige arrangementer til de helt store konferencer. Vi benytter os fast af OrgaNicer til at lette det admini­strative arbejde, der typisk er i forbindelse med disse arrangementer, da de kan håndtere hele spekteret. De er effektive, og på den måde slipper vi for at båndlægge interne ressourcer. Samtidig ved vi, at arrangementerne bliver håndteret professionelt og hurtigt. Når vi bruger OrgaNicer, opstår der aldrig en masse uforudsete udgifter.”

-Britt Majgård og Anne Nysted, Konferenceafdelingen i Skov & Landskab, Københavns Universitet.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Hotelhåndtering
sådan hjælper OrgaNicer

Hotelhåndtering

Det kan være uoverskueligt med de mange opgaver forbundet med at arrangere overnatning til dine deltagere. Og en dyr affære, hvis du misser hotellets deadlines. Vores bookingeksperter er nemlig 100-meter-mestre i hotelhåndtering - og de hjælper dig gerne.

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]