Overnatning til dit arrangement

Det kan godt være uoverskueligt. At huske alle regler og detaljer, når man arrangerer overnatning for sine deltagere på en konference, forskerkongres eller en anden form for professionel event.

Du skal både forhåndsreservere værelser eller indhente allotment, som det hedder på hotelsprog, forhandle kontrakt, gennemføre bookinger og registreringer af overnatninger, styre værelser og No Shows (deltagere, der ikke dukker op og derfor alligevel ikke skal bruge deres værelse) iht. til hotellets gældende annulleringsbetingelser. Ligesom det kan blive lidt af et cirkus at imødekomme deltagernes individuelle behov og mange forespørgsler på mail og telefon. Samtidig med at du skal koordinere det hele med hotellets personale.

Det kan være overvældende, hvis ikke hotelhåndtering er en opgave, du er vant til at håndtere.

Og det kan blive en dyr affære.

For det er jo ikke sikkert, du kender det endelige antal deltagere, allerede når du forhandler kontrakt med hotellet. Eller husker de aftalte deadlines midt i dine mange andre opgaver. Og så falder hammeren og du ender med at måtte betale for værelser, du alligevel ikke skulle bruge.

Vores bookingeksperter hos OrgaNicer er 100-meter-mestre i hotelhåndtering.

De er knalddygtige til at forhandle gode priser og kontrakt med overnatningsstederne. Og de misser aldring en deadline, hvilket betyder du slipper for dyre gebyrer for ikke overholdte annulleringsfrister eller reduktionsfrister. Og så står de for at lave gæstelister, koordinere og afregne med hotellet.

Har du brug for hjælp til hotelhåndtering til dit næste arrangement? Eller vil du bare gerne høre mere om hvordan vi kan hjælpe? Så tag fat på vores bookingeksperter Annette eller Tina.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Fakturering
sådan hjælper OrgaNicer

Fakturering

Det burde være simpelt, men der er altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement. Selvom det forekommer, er det sjældent fordi dine deltagere ikke vil betale. De glemmer det bare, eller har indbetalt forkert, eller …

Tryksager
sådan hjælper OrgaNicer

Tryksager

Selvom tendensen går mod færre tryksager og mod mere information online og via apps, er der alligevel visse ting, der stadig fungerer bedst på tryk. Fx navneskilte eller anden fysisk skiltning.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]