Seating til konferencer, events og middage

Seating handler om at styre præcis hvilken placering, dine deltagere har til et arrangement. Seating er et stærkt værktøj indenfor mødedesign. Der kan være mange årsager til, at du gerne vil have hånd i hanke med hvordan dine deltagere er placeret til fx en konference, en gallamiddag eller en frokost.

Eksempler på hvornår, det giver mening, at bruge seating:

  • Du vil gerne give dine VIPs en særlig oplevelse?
  • Du vil gerne hjælpe dine deltagere til at netværke med de rigtige personer
  • Du vil gerne prisdifferentiere dit deltagergebyr
  • Du vil gerne sikre, at bestemte grupper af deltagere, sidder sammen (fx fordi de har et stærkt ønske herom)
  • Du vil gerne sikre, at dine deltagere styrker deres netværk i en bestemt branche (hvilket de ikke gør, hvis de bare sidder sammen med dem, de plejer – og det gør de fleste, hvis ikke du faciliterer en anden måde at sidde på)
  • Eller helt andre, individuelle grunde alt efter arrangementstype og formål

Uanset hvilke årsager eller designbehov du har, hjælper OrgaNicer dig gerne med seating-opgaven. Vi har systemerne, der gør det nemt at seate dine deltagere ud fra de kriterier, du har brug for. Ligesom vi gerne kommer med indspark til hvordan, du kan strukturere seating til dit arrangement, så det giver mening ift. formålet med din event. Vi har håndteret seating på mange forskellige typer af events på alt fra 25 personer til 2500 personer.

Se også vores blogindlæg: Derfor skal du lave seating til din næste konference.

Tilmelding og Registrering
sådan hjælper OrgaNicer

Tilmelding og Registrering

Sådan hjælper vi dig med at styre tilmelding og registrering til din konference på en nem måde. Og når du lader os hjælpe med registrering og tilmelding, sparer du tid. Meget tid.

Fakturering
sådan hjælper OrgaNicer

Fakturering

Det burde være simpelt, men der er altid udfordringer, når man skal indkræve betaling for deltagelse på et arrangement. Selvom det forekommer, er det sjældent fordi dine deltagere ikke vil betale. De glemmer det bare, eller har indbetalt forkert, eller …

Eventapp
sådan hjælper OrgaNicer

Eventapp

Vi sørger for at din event app passer både i udtryk og indhold til dit arrangement. En event app giver rig mulighed for interaktion og er et bæredygtigt alternativ til trykt program og praktiske informationer.