Konceptudvikling til din event

Har du den gode ide til en event? Men mangler at få lavet en god konceptbeskrivelse, du kan bruge i arbejdet med at finde samarbejdspartnere, sponsorere og lignende.

Hos OrgaNicer har vi produceret ganske mange konceptbeskrivelser og konceptpræsentationer. Enten fra scratch eller på baggrund af ønsker og ideer fra vores kunder og samarbejdspartnere. En konceptbeskrivelse og pæn præsentation heraf er uundværlige redskaber, når du skal pitche din ide for potentielle sponsorere eller partnere, du gerne vil have med i projektet.

Vi hjælper også gerne dig med konceptudvikling

OrgaNicer tilbyder at udvikle et overordnet konferencekoncept, der matcher dit arrangements ønskede image. Konceptet udvikles typisk på baggrund af en grundig målgruppebeskrivelse og afsøgning af målgruppens behov.

OrgaNicer påtager sig gerne at afholde en workshop med udvalgte repræsentanter for målgruppen for at lære dem bedre at kende og dermed bedre at kunne designe konferencen til deres behov. Derudover skal relevante markedsføringskanaler afdækkes.

OrgaNicer udarbejder til sidst en grafisk præsentation af denne konceptbeskrivelse, der kan bruges i arbejdet med at finde samarbejdspartnere og sponsorer.

Har du brug for hjælp til at lave en konceptbeskrivelse til din event? Tag fat på Stine, hun hjælper gerne.

 

Eventhjemmeside
sådan hjælper OrgaNicer

Eventhjemmeside

En stærk online tilstedeværelse kan gøre forskellen på succes eller fiasko for et arrangement. OrgaNicer hjælper dig med at få en flot og velfungerende hjemmeside til dit arrangement.

Projektledelse
sådan hjælper OrgaNicer

Projektledelse

Brug for nogen, der sørger for styring og planlægning? Vi er med dig hele vejen og hjælper med at sikre, at arrangementet når sine fastsatte mål. Du kan også bare få hjælp i opstartsfasen til at lave din egen projektplan. Det er helt op til dig.

Evaluering
sådan hjælper OrgaNicer

Evaluering

OrgaNicer har lavet eventevaluering sammen med mange kunder og samarbejdspartnere. Både evaluering af hele eventprojektet – men også dele af den. Fx online deltagerevalueringer. Og vi hjælper også gerne dig.

Skal vi hjælpe dig til dit næste arrangement?

JA TAK! - Kontakt mig

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine oplysninger herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt!

[ninja_form id=3]